Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Bäve församling

En enkel och fin mötesplats för olika åldrar och nationaliteter, en andlig hemvist för många.

Bäve församling präglas av lekmannamedverkan och omsorg samt ett aktivt arbete med konfirmander och ungdomar.

Vi firar mässa med lovsång varje söndag 11.00. Oftast medverkar gudstjänstgrupper i planeringen och genomförandet av Mässa med lovsång. Under gudstjänsten är det söndagsskola för barnen.

I Bäve finns verksamheter och grupper för olika åldrar och intessen. Vi har bland annat språkcafé, sopplunch med föredrag, kyrkans ungdom, barnkör och babycafé.

Läs mer om vad som händer i Bäve församling nedan eller klicka här för att läsa mer om våra verksamheter.