Allt har sin tid – en resa genom livet

Det finns en tid för allt som sker under himlen, allt har sin tid. En tid för födelse, en tid för död, en tid för lust och en tid för nöd, en tid för gränslöshet, en tid för sans, en tid för stillhet, och en tid för dans, allt har sin tid. Orgel och dans – ett unikt tillfälle att uppleva sakral dans! Janni Groenwold Tschanz, dans och Bengt Nilsson, orgel. Sön 21 maj 2023 kl. 18:00, Uddevalla kyrka.

Janni Groenwold Tschanz, dans och Bengt Nilsson, orgel.

Janni Groenwold Tschanz arbetar som professionell dansare sedan 1993 och blandar och utvecklar sitt danskonstnärskap med filosofi och religion.
Bengt Nilsson var domkyrkoorganist i Göteborg 2000–2014. Tidigare organist i Strömstad och Falkenberg. Han har skrivit musik för orgel och dans, vilken finns utgiven på CD.

Sön 21 maj 2023 kl. 18:00, Uddevalla kyrka.