Kyrkans öppna café

Välkomna till Vintrosa och Garphyttan!

Fredagar har vi öppet i S:t Josefs församlingsgård i Garphyttan för alla! Här kan man dricka en kopp kaffe eller njuta av hembakat bröd. Ta gärna med handarbete eller en tidning eller kom för att umgås med sällskap eller träffa nya bekantskaper.

Kl. 10 håller Frida i barnrytmik och sångstund i det angränsade kapellet för dem som vill, det finns även lekrum för barn.

S:t Josefs församlingsgård, Härdvägen 2 i Garphyttan

Tisdagar är babycaféet öppet i Kyrkans Hus i Vintrosa. Här träffas de minsta barnen och deras föräldrar. Enkelt fika finns men det går också bra att ta med eget. Skänk gärna en slant i bössan eller swisha ett bidrag till Svenska kyrkans internationella arbete.

Skolgatan 12, Vintrosa

Varmt välkomna fredagar kl.9.30-12.00