Öppen scen för världens skull!

Söndag 1 mars i Vintrosa kyrka

Går du och nynnar på en sång?

Spelar du ett instrument?

Bär du på något du vill dela med dig av?

Gillar du glada upptåg?

Står ofta på scen?

Har du aldrig framträtt för publik?

Vill du bidra till en bättre värld?

Oavsett vem du är, kom till kyrkan och dela med dig på Öppen scen för världens skull!

Sjung en sång, spela ett instrument, läs en dikt, berätta något, etc.

Möjligheterna är många, endast fantasin sätter gränser och scenen är din!

Varför gör vi detta?

För att det är kul förstås! Men också för att vi vill samla in pengar till Svenska kyrkans fastekampanj.

Under kvällens gång kommer det finnas många olika möjligheter att skänka en gåva för en bättre värld.

Att vara publik en sådan här kväll är minst lika viktigt och roligt som att göra något på scenen. Så kom, upplev och applådera!

Hör av dig senast tisdag den 18/2 till Frida, 070-212-53 10 eller frida.enblom@svenskakyrkan.se och berätta vad du vill göra.

Önskar du ackompanjemang på piano eller orgel, hör av dig till Frida,  070-212 53 10 frida.enblom@svenskakyrkan.se