Allhelgonahelgen

Välkomna att besöka församlingens kyrkogårdar.

Under helgen firas stilla mässa med ljuständning för de som avlidit det senaste året. Tiderna är:

Gräve kyrka, lör 2 nov/Alla helgons dag kl 16

Tysslinge kyrka, lör 2 nov/Alla helgons dag kl 18

Vintrosa kyrka, sön 3 nov/Alla själars dag kl 18

Vi kommer att ha öppet i våra kyrkor med kaffeservering i både Tysslinge, Vintrosa och Gräve. I våra kyrkor kan du tända ett ljus i våra ljusbärare, eller prata med någon av oss anställda i församlingen som kommer att vara på plats.

I Tysslinge och Vintrosa kyrka blir det orgelmusik på fredagen kl 17.30 och dagen avslutas med en bön på kyrkogården 18.00.

Fredagen den 1 november står kyrkorna i Vintrosa och Tysslinge öppna kl 13.00 -18.00. På lördagen den 2 november är Tysslinge och Vintrosa öppna mellan 10.00 - 18.00 och i Gräve kyrka från klokan 14.00 fram till gudstjänsten börjar.