Boka en PYSSELKASSE

inför advent och jul

Vi upprepar förra årets succé och erbjuder er att boka en kasse med lite julpyssel som man kan göra hemma. Pysslet går att anpassa till barn i olika åldrar, vi skickar med mallar och förslag men ni står för kreativiteten och skapar det ni själva vill. Man kan behöva ha vissa saker hemma så som pennor, kritor, sax och kanske lim men övrigt som behövs kommer att finnas i kassen.

Kassen kostar er inget, tack vare Svenska kyrkans medlemmar, men ni som har möjlighet får i stället gärna skänka en valfri slant till hjälporganisationen Act. De gör en stor insats i världen och är tacksamma för ekonomiskt stöd. Information om hur du lämnar ditt bidrag kommer finnas i kassen.

Kassen hämtas fredagen den 26 november i S:t Josefs kapell i Garphyttan mellan kl. 13 och 17.
Samtidigt har ni möjlighet att komma in och stanna en stund på en liten mysig fika.
Har du inte möjlighet att hämta kassen just den eftermiddagen går det bra att hämta den på Kyrkans hus i Vintrosa under expeditionstid, tisdagar eller fredagar kl.10-12 eller så kommer vi överens om en tid.

Boka er kasse på: ewa.kummelas@svenskakyrkan.se senast fredag 19/11.
Meddela antal pysslare, ditt för- och efternamn samt vilken ungefärlig tid du vill komma och hämta kassen. Det finns ett begränsat antal och kassen är bokad när du fått ett svar på ditt mejl från oss.

Välkomna med er bokning!