Tysslinge församling Besöks- och postadress: Skolgatan 12, 71930 Vintrosa Telefon: +46(19)294006 E-post till Tysslinge församling

Babycafé

Vi bjuder in de allra minsta barnen och deras föräldrar till Kyrkans Hus, Skolgatan 12 i Vintrosa.

Välkomna tisdagar kl 9.30-12.00 i Kyrkans Hus!                                                 Vid varje tillfälle har vi en inplanerad aktivitet kl 10 som alla är välkomna att delta i och detta är höstens schema:

V.36 Babyrytmik och sångstund med Frida.

V.37 Babyrytmik och sångstund med Frida.

V.38 Babyrytmik och sångstund med Frida.

V.39 Kyrkoherden Johan Bremer berättar om dopet och svarar på frågor.

V.40 Anna Karin Landin, matkonsult från Hushållningssällskapet lär oss att laga god, hälsosam och färgglad mat till våra barn.

V.41 Upplevelsestund i Tysslinge kyrka, vi ses där kl. 10 och en lätt lunch serveras efteråt i församlingshemmet.

V.42 Vi provar på spädbarnsmassage och Ewa berättar om beröring och dess betydelse

V.43 Afternoon Tea, fast på förmiddagen. Gemenskap, lek och go´fika.

V.44 Kyrkoherden Johan Bremer berättar om svenska kyrkan och arbetet här.

V.45 Fot/handtryck på textil eller kanvas. Ta gärna med eget plagg om du vill trycka på textil.

V.46 Vi provar på spädbarnsmassage och Ewa berättar om beröring och dess betydelse

V.49 Julavslutning ihop med Kyrkans öppna café fredagen den 7 december kl 10 i Tysslinge kyrka.

Tack vare våra medlemmar inom Svenska kyrkan så är vårt babycafé kostnadsfritt men skänk gärna en slant i en av våra bössor. Vi dukar alltid fram kaffe, té och lättare fika men det går också bra att ta med eget.

Kyrkans Hus ligger bakom Ica i Vintrosa, Skolgatan 12.

Varmt välkomna!

Har du frågor?

Kontakta Josefine Milton, församlingsassistent.

E-post: josefine.milton@svenskakyrkan.se