Foto: Ikon

Musik i sommarkväll

Här hittar ni dagar, tider och platser för årets musik i sommarkväll.

17/7 - Finja kyrka  ”Trumpetfanfar och orgelbrus”. Kl 18.00 spelar den välkände trumpetaren Jonas Rydström har ikväll sällskap av sin son Marcus Rydström som till ackompanjemang av Ingvar Albihn bjuder på allt ifrån Gotländsk sommarnatt till Bach.  Aftonbön med Lena Grimheden.

21/7 - Tyringe kyrka ”Nu är det härligt att leva”. Kl 19.00 sjunger Carolina Eldh och Ingvar Albihn bjuder på några av sina favoritsånger och stycken. Musikalmusik och favoritpsalmer står bland annat på programmet. Aftonbön med Lena Grimheden

28/7 - Tyringe kyrka ”Soul i sommarkväll”. Kl 19.00 blir det sång av Sofia Bonta – nyutexaminerad sångpedagog vid KMH i Stockholm - sjunger soul och psalm tillsammans med pappa Ingvar Albihn vid pianot och Fredrik Persson på bas och Jörgen Grahn vid trummorna. Aftonbön med Seppo Leppänen.

4/8 - Utekyrkan vid Tyringe kyrka ”Mysjazz i sommarafton”. Kl 19.00 kan vi lyssna till Sköna och svängiga klanger i utekyrkan med Jazzkapellet "The Tenor's Tunettes!" under ledning  av Glenn Bengtsson. Aftonbön med Sara Ericsson.

7/8 - Finja kyrka ”Vismusikal under kyrkans valv”. Kl 18.00 Härliga örhängen i tenorläge med gott humör. Niklas Hultberg – tenor och Glenn Bengtsson – piano.       Aftonbön med Lena Grimheden.

11/8 - Tyringe kyrka ”Barnkör på grönbete”. Kl 19.00 Bjuder Barnkören "Stjärnklart!" i toppform på godbitar utanför kyrkan under ledning  av Glenn Bengtsson och Ninni Jerevall. Aftonbön med Lena Grimheden.

28/8 - Röke kyrka. ”Percy och Setterlind i ord och ton”. Kl 18.00 Den välkände trubaduren och poeten Staffan Percy gästar oss och sjunger tillsammans med Tyringe kyrkokör och RökeköR under ledning av Ingvar Albihn. Fredrik Persson – bas och Jörgen Grahn – trummor. Aftonbön med Sara Ericsson.