Pilgrimens dag

Välkommen på en spännande dag med temat Vägen till Livet. Dagen bjuder både på vandring, meditation i rörelse i form av Jordalyft - en dansrit, mässa i Tyresö kyrka och gemenskap med andra pilgrimsvandrare och intresserade. 21 april 09.00-16.00 på Pilgrimscentrum i Tyresö.

Du som är intresserad av pilgrimsliv är inbjuden till en dag på Stockholms Pilgrimscentrum med temat Vägen till Livet.

Pilgrimscentrums café är öppet kl 10-16. Här finns fika och enklare förtäring att köpa.

Välkommen att delta hela dagen eller på enskilda programpunkter. Dagens aktiviteter är kostnadsfria. Ingen föranmälan behövs. Varmt välkomna!

Program Vägen till livet

09.00-10:30 Morgonvandring i slottsparken
Vi vandrar längs lättillgängliga vägar med naturnära berättelser, tankar och en saga utifrån temat Vägen till Livet. Paus ca kl 10:30 för egen medhavd fika eller på Pilgrimscentrums café till självkostnadspris.

11.00-12.30
Mässa i Tyresö kyrka

12.00-14.00
Kyrkkaffe på Pilgrimscentrum

14.00-15.00
Jordalyft - en dansrit
Under ledning av en musiker och en dansledare får vi i rörelse genomföra en dansrit. Riten vill påminna oss om att vi alla är del av skapelsen. Ur detta ömsesidiga beroende kan vi hämta hopp och kraft.

Läs mer om Jordalyft

Jordalyft

En dansrit för människans överlevnad på jorden. Att delta är helt kostnadsfritt och inga förkunskaper behövs. Söndag 21 april 14.00 på Pilgrimscentrum.