Foto: Linus Sundahl-Djerf

Gruppbesök på Pilgrimscentrum

Är ni en grupp som vill besöka Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö? Ta kontakt med oss här.

Vi hjälper er att utföra och leda

Vi hjälper gärna dig som leder din grupp att på egen hand leda er vandring. Detta kan innebära att du besöker oss i förväg så att du hittar vägar och stigar. I bokningsformuläret nedan kan du boka in din grupp. Där kan du ange om du önskar en guidad vandring med en pilgrimsledare från oss. Du kan även besöka oss på egen hand med din grupp under våra ordinarie öppettider. Är ni fler än fem personer som vill fika eller äta i caféet är vi tacksamma om ni hör av er och talar om att ni kommer så vi är lite extra förberedda.

Förfrågan om gruppbesök

I det här formuläret skickar du din förfrågan om att boka gruppbesök på Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö. Har du ännu inte alla uppgifter går det bra att skicka din förfrågan ändå. Du får gärna ställa frågor, så kontaktar vi dig.

Kontakta Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Välkommen att höra av dig om du har frågor om gruppbesök. Mejla till tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se.

Utbildning av pilgrimsledare

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö utbildar och ger kurser som en del av vårt uppdrag att vara samordnare för pilgrimsverksamheten i Stockholm.

Våra vandringsleder

Från Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö utgår olika leder som lämpar sig för alla åldrar. Den kortaste är knappt 3 km och den längsta 15 km. Våra leder följer kartor och är delvis utmärkta i naturen.