Ett barn sitter på golvet och ritar gubbar på ett papper.

Församlingspedagog sökes!

Tyresö församling söker en driven pedagog till vår barn- och familjeverksamhet i Trollbäckens kyrka. Ansök senast 2 augusti.

Arbetsplats: Trollbäckens kyrka
Tillsättning: Så snart som möjligt
Anställningsform: Tillsvidare, 100%

Om tjänsten:

Tyresö församling söker en driven pedagog till vår barn- och familjeverksamhet. Du kommer främst att att arbeta med verksamheter riktade till barn 0-12 år, så som öppen förskola, gemskapskvällar, familjeläger och Gudstjänst med liten och stor. Konformandarbete kan också komma att ingå. Du kommer också att vara en viktig del i att skapa en trygg och inspirerande miljö för barn och familjer, och att bidra till deras utveckling både socialt och andligt.

Kvalifikationer:

• Du behöver vara utbildad församlingspedagog eller ha motsvarande erfarenhet inom barn- och familjeverksamhet inom Svenska kyrkan.
  • Förmåga att leda grupper och planera aktiviteter
  • Intresse för musik och skapande är meriterande
  • Förmåga att arbeta i team och bidra till en positiv arbetsmiljö

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan:

Skicka din ansökan till tyreso.forsamling@svenskakyrkan.se senast den 2 augusti. Intervjuer sker löpande och det kan hända att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt:

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta kyrkoherde Rebecka Tudor-Sandahl. +468 410 937 94
rebecka.tudor@svenskakyrkan.se

Facklig företrädare: Henrik Brifors, Kyrkans akademikerförbund (KyrkA): 08-555 218 24 henrik.brifors@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan senast 2 augusti.