Tynnereds församling

Kontakt

Tynnereds församling Besöksadress: Turkosgatan 1, 42150 VÄSTRA FRÖLUNDA Telefon: +46(31)7316430 E-post till Tynnereds församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tynnereds församling

En öppen och välkomnande församling för människor med olika bakgrund och livserfarenhet.

Välkommen till kyrkan i sommar! Om vår verksamhet i juli och augusti.

Gud tar inte semester

Välkommen till kyrkan i sommar! Om vår verksamhet i juli och augusti.

Medlemmarna väljer vilka som ska styra Svenska kyrkan. Söndagen den 17 september 2017 är det kyrkoval igen. Då har Du som är medlem och är över 16 år möjlighet att påverka vilken riktning din kyrka ska ta.

Kyrkovalet 2017

Tynnereds kyrka är en större tegelkyrka som har plats för 300 personer. I detta vackra kyrkorum med tegelväggar i varma toner, så är det stora korset på altarväggen centrum. Även här finns församlingshemmet vägg i vägg med kyrkan.

Tynnereds kyrka

Välkomna till Grevegårdens kyrka, en rund träkyrka med plats för ungefär 80 personer. Församlingshemmet ligger vägg i vägg med kyrksalen och det är en underbar plats för kyrkkaffe, verksamheter eller varför inte ett dopkalas!

Grevegårdens kyrka

Här lägger vi ut löpande information kring arbetet med vårt blivande pastorat Västra Frölunda pastorat, som kommer att innefatta Näsets församling, Styrsö församling, Tynnereds församling, Västra Frölunda församling och Älvsborgs församling.

Ny organisation 2018