Sinä, joka olet valmistumassa tai olet vastavalmistunut teologian maisteri, HALUATKO TöIHIN RUOTSIN KIRKKOON?

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin Ruotsin kirkkoon? Tässä on tilaisuutesi! Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan Turinge-Taxingen seurakunnassa 1.9.–31.12.2019. Odotamme, että olet valmistumassa tai olet jo teologian maisteri. Toivomme lisäksi, että osaat ruotsia niin hyvin, että voit keskustella auttavasti myös ruotsiksi.

Olet mukana Turinge-Taxingen seurakunnan toiminnassa, niin ruotsalaisella kuin ruotsinsuomalaisella puolella. Viidennes seurakunnan alueella asuvista on alkuperältään suomalaisia. Vietämme joka sunnuntai messun ruotsiksi ja kerran kuussa myös suomeksi. Ruotsinsuomalaisessa toiminnassa meillä on raamattupiiri, kulttuuri-iltoja, avoin päivävapaiden kerho sekä yhteislauluiltoja. Ruotsalaisessa toiminnassa on ryhmiä kaikenikäisille, näihin ryhmiin voit harjoittelun aikana tutustua ja työskennellä niissä.

Nykvarn sijaitsee kauniilla paikalla Södertäljen lähellä Tukholman läänissä, noin 30 min junamatkan päässä Tukholmasta. Seurakunnassa on kolme kirkkoa, Turingen, Taxingen ja Nykvarnin kirkot. Suuri osa toiminnasta sekä kirkkoherranvirasto sijaitsevat Herrgårdenilla Nykvarnissa. Asunto on järjestetty sinulle Nykvarnista, seurakuntakodin (Herrgårdenin) sivurakennuksesta. Siellä on sinulle huone, keittiö, WC ja suihku sekä pyykinpesumahdollisuus. Osa sivurakennuksesta toimii arkisin muutaman työntekijän työpisteenä.

Harjoittelu alkaa 1.9. ja kestää vuoden loppuun asti. Strängnäsin hiippakunta palkkaa sinut. Saat harjoitteluajalta palkkaa, joka on vähintään 19 768 kr/kk sisältäen lomakorvauksen. Strängnäsin hiippakunta maksaa matkasi Nykvarniin sekä harjoittelujakson jälkeen kotiin. Hakijoita haastatellaan Skypen tai FaceTimen kautta.

Lisätietoja saat: kirkkoherra Patrik Ingemansson +46 70 752 7143 (virkaan liittyvät kysymykset) patrik.ingemansson@svenskakyrkan.se tai diakoni Andi Österlund +46 73 901 1896 (toimintaan liittyvät kysymykset)andi.osterlund@svenskakyrkan.se tai www.svenskakyrkan.se/turinge-taxinge

Lähetä hakemuksesi suomeksi ja ruotsiksi Strängnäsin hiippakuntaan viimeistään 20.5.2019: strangnas.stift@svenskakyrkan.se.

Liitä mukaan CV, tarpeelliset todistuskopiot sekä kahden suosittelijan yhteystiedot. Kirjoita meilin otsikkoriville: praktik Turinge-Taxinge ja oma nimesi.
Jos sinut kutsutaan haastatteluun, otamme sinuun yhteyttä viikolla 21.
Yhteyshenkilö Strängnäsin hiippakunnassa:
hiippakuntapappi Eeva-Liisa Kettunen +46 152 234 16