Pilgrimsvandra med oss!

Torsdag den 22 oktober kl. 9-17.

Följ med på en dag till fots i vackra Fresta i Upplands Väsby. Vi vandrar den 1 mil långa Birgittaleden med 12 stationer som vi stannar upp vid för att ge näring åt våra tankar. Vi vandrar tillsammans under stillhet och meditation, men också med ett stort utrymme för det goda samtalet under vår färd. Vi stannar upp för att fira mässa tillsammans under dagen.

Medtag egen matsäck till lunch och eget fika. Vi bjuder på kaffe vid ankomsten till Fresta kyrka.

Färden förutsätter att alla deltagare kan vandra obehindrat helt utan hjälpmedel under en dag.

Observera att toaletter endast finns vid början och slutet av vår vandring. På Birgittaleden är det endast Herrens hage som erbjuds oss.

Medtag kläder efter väder!

När? Torsdag den 22 oktober Vi samlas 9:00 vid Herrgården för avfärd. Vi kommer hem ca 17:00 till Herrgården igen.

Var? Samling vid Herrgården, Nykvarn. Vi åker gemensam buss till Fresta kyrka, där vi börjar vår vandring. Vi reser Corona-anpassat i hyrd buss.

Pris? 200 kr. Betalas kontant eller med uppvisande av Swish på bussen.

Anmälan: Anmälan sker till expeditionen tel: 08-554 909 20,
senast fredagen den 16 oktober.

Välkomna! önskar Rebecca Jaehnke, Nina Nilsson, Marie Bladh