Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Allévägen 1, 15532 Nykvarn Telefon: +46(8)55490920 E-post till TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Organist

Vår organist Birgitta går i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Turinge-Taxinge församling vill skapa goda mötesplatser mellan människor och Gud samt i ord och handling sprida evangeliet om Jesus Kristus och vara en väl integrerad del på samhällslivets alla plan.

Till församlingen söker vi en organist som har ett brinnande engagemang för musik och som vill söka nya vägar att nå ut till människor.

Vi ser gärna att du förutom orgel och piano behärskar andra instrument. Du kan leda både ”traditionell kyrkomusik” som ”nyskapande”. Du arbetar brett i åldrar och med olika musikstilar. Du brinner för att få in musik i gudstjänsten på ett levande och genomtänkt sätt och känner dig som en naturlig del av gudstjänstlivet.

Du är öppen och flexibel, kan möta människor i både glädje och sorg, och vill tillsammans med vår kantor Annika skapa den bästa kyrkomusikaliska verksamheten i Svenska kyrkan. Lite luddigt kanske, för hur definierar man den "bästa kyrkomusikaliska verksamheten"? Ja, vad tycker du? Det vill vi höra dig berätta!

 

Tjänsten är på 100% och erbjuder traditionell kyrkokör, gudstjänster, musik i sommarkväll, varierande konserter, musikgudstjänster och möjlighet till att anlita solister och instrumentalister.

Vi har ett engagerat kyrkoråd och frivilliga, samt trevliga arbetskamrater och god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du som person är initiativtagande, självgående och uthållig, och att du tycker det är viktigt med goda relationer.

Då du kommer arbeta i alla våra tre kyrkor är körkort B och tillgång till bil ett krav.

Tillträde: 1 januari eller enligt överenskommelse. 
Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdagen har passerat. För information om rekryteringsläget och tjänsten, kontakta kyrkoherde Patrik Ingemansson på tel 070-752 71 43.