TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING

Kontakt

TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING Besöksadress: Allévägen 1, 15532 Nykvarn Telefon: +46(8)55490920 E-post till TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vår organist Birgitta går i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Turinge-Taxinge församling vill skapa goda mötesplatser mellan människor och Gud samt i ord och handling sprida evangeliet om Jesus Kristus och vara en väl integrerad del på samhällslivets alla plan.

Till församlingen söker vi en organist som har ett brinnande engagemang för musik och som vill söka nya vägar att nå ut till människor.

Vi ser gärna att du förutom orgel och piano behärskar andra instrument. Du kan leda både ”traditionell kyrkomusik” som ”nyskapande”. Du arbetar brett i åldrar och med olika musikstilar. Du brinner för att få in musik i gudstjänsten på ett levande och genomtänkt sätt och känner dig som en naturlig del av gudstjänstlivet.

Du är öppen och flexibel, kan möta människor i både glädje och sorg, och vill tillsammans med vår kantor Annika skapa den bästa kyrkomusikaliska verksamheten i Svenska kyrkan. Lite luddigt kanske, för hur definierar man den "bästa kyrkomusikaliska verksamheten"? Ja, vad tycker du? Det vill vi höra dig berätta!

Tjänsten är på 100% och erbjuder traditionell kyrkokör, gudstjänster, musik i sommarkväll, varierande konserter, musikgudstjänster och möjlighet till att anlita solister och instrumentalister.

Vi har ett engagerat kyrkoråd och frivilliga, samt trevliga arbetskamrater och god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du som person är initiativtagande, självgående och uthållig, och att du tycker det är viktigt med goda relationer.

Då du kommer arbeta i alla våra tre kyrkor är körkort B och tillgång till bil ett krav.

Vid frågor, kontakta gärna kyrkoherde Patrik Ingemansson på tel 070-752 71 43 eller via e-post till Patrik Ingemansson

Maila din ansökan med ett personligt brev och CV till: Turinge-Taxinge församling senast den 1 november 2017.

Planerad dag för intervju i församlingen: 6 november

Tillträde: 1 januari eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.