Boka en privat konsert!

Nu har du möjlighet att boka en egen konsert i Nykvarnskyrkan med församlingens kyrkomusiker.

Varför inte ge bort en konsert som födelsedagspresent till någon som längtar efter livemusik, dra ihop några nära vänner för en gemensam musikstund.

Vi bjuder på orgel- och pianomusik och sång enligt en musikalisk meny som du hittar här nedan. Du får ta med dig max 3 gäster som får lyssna på konserten tillsammans med dig.

Dessutom ingår fika från vårt Kafé Änglagott! Välj dryck och fikabröd och ta med dig in i kyrkan på konserten!

Konserterna kan bokas på TISDAGAR KL. 14.00, 14.30 & 15.00 OCH ONSDAGAR KL. 10.00, 10.30 & 11.00 under perioden 6 april-26 maj(ej 11/5). OBS!! APRIL ÄR FULLBOKAT!!

Du får önska tidpunkt, vi återkopplar till dig och bekräftar eller försöker hitta en annan tid om ni är många som önskat just den tiden. Tänk på att vara på plats ca 10 min innan bokad tid för att hinna hämta fika på Kafé Änglagott.

Du kan själv välja vilka låtar ni vill lyssna på från menyn som du hittar här. Du får välja en ”rätt” ur var och en av de sex kategorierna. Om det är svårt att välja så tar ni ”Musikernas val” och låter musikerna sätta ihop ett blandat program från menyn åt er.

Konserten kostar ingenting.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR MENYKONSERT

Skriv i din förfrågan med önskemål för konserttid samt dina kontaktuppgifter här nedan. Annelie Haager eller Annika Slavova Sandström kommer sen att ta kontakt med dig.