Foto: Kristina Johansson IKON

Mötesplatser

Vill du prata om Gud med andra? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Mötesplatser Gärdhem

Människan är skapad för gemenskap och därför försöker vi i Gärdhems församling anordna olika mötesplatser. Tillsammans med andra har tron en förmåga att komma till liv och vi förstår att Gud är djupt inblandad i våra liv.

Ett litet barn håller i en hjärtformad våffla.

Mötesplatser Åsaka-Björke

Människan är skapad för gemenskap och därför försöker vi i Åsaka-Björke församling anordna olika mötesplatser. Tillsammans med andra har tron en förmåga att komma till liv och vi förstår att Gud är djupt inblandad i våra liv.

Nationaldagen firas i Västra Tunhem

Mötesplatser Västra Tunhem

Nationaldagsfirande, Cafékvällar, Trivselkvällar, Öppet kyrkis, Tisdagscafé i Vargöns kyrka, Bibelstudier, ja mötesplatserna är många! Välkommen!