Verksamhet

Öppet kyrkis, Efter plugget, Våffelcafé, Bibelstudier, Körsång, ja det finns mycket att delta i. Läs mer nedan!

Spelar GUD nån roll?

Barnverksamhet

Lek och gemenskap blandas med sånger, bibelberättelser och funderingar kring livet. Välkommen!

Ungdomsverksamhet

Vi vill ses. Du är sedd. Låt oss se vad kvällen har att bjuda.

Mötesplatser

Vill du prata om Gud med andra? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Musik och kör

Musiken har alltid varit en viktig del av kyrkans gudstjänster och verksamheter. Körerna bidrar med sin sång på ett värdefullt sätt till gudstjänsterna och både instrumental och vokal musik talar till människors hjärtan på ett särskilt sätt. Våra mest besökta gudstjänster är de som innehåller mycket musik. Musiken har förmågan att skapa både gemenskap och glädje - det är roligt att vara med i en kör eller annan ensemble!

Diakoni

Diakoni handlar om kristen medmänsklig kärlek och omsorg - något som vi alla får ta emot och ge.