Tunhemskören
Foto: Västra Tunhems pastorat

Musik och kör Västra Tunhem

Västra Tunhems församling har två körer.

Körsång är både socialt och roligt och vi tar gärna emot fler sångare. Det kostar inget att vara med i våra körer, men medlemskap i Svenska kyrkan är förstås på sin plats. Om du känner att detta kanske är något för dig, får du gärna höra av dig. Det är naturligtvis bra om du sjungit en del förut, men det är inget krav.

Tunhemskören

En glad och trevlig vuxenkör 25-30 damer och herrar som sjunger både klassisk och modern repertoar. Medverkar vid såväl konserter som musikgudstjänster och kyrkans högtider. Vi övar på tisdagar kl. 18.45-21.00 i Vargöns kyrka.
Ledare: Kantor Lasse Eklund tel: 0722-516 119

Tunhemskören har en egen hemsida: http://www.tunhemskoren.se/

Vargöns barnkör

Barnkören riktar sig främst till barn från åk 1 och uppåt. Vi sjunger glada, fina och roliga sånger och medverkar ibland i församlingens gudstjänster. Övningen sker på tisdagar kl 16-16:45.

Höstterminen startar igen den 8 september. Vi övar i Stora salen, Vargöns kyrka, och med tanke på Corona kommer vi att sitta med avstånd till varandra och i övrigt försöka följa de riktlinjer som finns.

Välkommen att vara med!
Ledare: Kantor Lasse Eklund tel: 0722-516 119 och Erika Olsson.

Välkommen att sjunga med oss!

Lasse Eklund, kantor och och körledare

Lars  Eklund

Lars Eklund