Västra Tunhems pastorat

Musik och kör Västra Tunhem

Västra Tunhems församling har flera körer.

Körsång är både socialt och roligt och vi tar gärna emot fler sångare. Det kostar inget att vara med i våra körer, men medlemskap i Svenska kyrkan är förstås på sin plats. Om du känner att detta kanske är något för dig, får du gärna höra av dig till mig. Det är naturligtvis bra om du sjungit en del förut, men det är inget krav.

Tunhemskören

En glad och trevlig vuxenkör med ett 35-tal damer och herrar som sjunger både klassisk och modern repertoar. Medverkar vid såväl konserter som musikgudstjänster och kyrkans högtider. Vi övar på tisdagar kl. 18.45-21.00 i Vargöns kyrka.
Ledare: Kantor Lasse Eklund tel: 0722-516 119

Tunhemskören har en egen hemsida: http://www.tunhemskoren.se/

Ungdomskören

En kör för ungdomar från ca 13 år och uppåt.
Vargöns ungdomskör går lite på sparlåga just nu. Vi jobbar med ett projekt i taget. Är du sugen på att haka på, är du välkommen att kontakta mig.
Ledare: Kantor Lasse Eklund tel: 0722-516 119

Barnkören

Barnkören riktar sig främst till barn i åk 2 och uppåt. Vi sjunger glada, fina och roliga sånger och medverkar ibland i församlingens gudstjänster. Vi övar på torsdagar 16.00-16.45.
Ledare: Kantor Lasse Eklund tel: 0722-516 119 och Erika Olsson.

Välkommen att sjunga med oss!

Lasse Eklund, kantor och och körledare

Lars  Eklund

Lars Eklund