Nationaldagen firas i Västra Tunhem
Foto: Västra Tunhems Pastorat

Mötesplatser Västra Tunhem

Nationaldagsfirande, Cafékvällar, Trivselkvällar, Öppet kyrkis, Tisdagscafé i Vargöns kyrka, Bibelstudier, ja mötesplatserna är många! Välkommen!

Studiecirkel om Skara stift
under 100 år – 1917-2017

Skara stift är Sveriges äldsta stift med en spännande historia. Stiftet har många vackra kyrkor och prästgårdar. Här finns kloster, folkhögskola, stiftsgårdar m.m

Boken Skara stift under 100 år har Vargöns kyrka som omslagsbild och det finns stycken i boken som handlar om Västra Tunhems pastorat. Vargöns kyrka är en av de senast byggda kyrkorna i Skara stift invigd 1:a advent 1979. Forsby kyrka i Värsås pastorat i Skövde kommun är Sveriges äldsta daterade kyrka som invigdes 13 augusti 1135.

Verkar detta intressant??

Välkommen att delta i en studiecirkel kring detta tema samt att med buss besöka en del platser i stiftet.

Plats: Vargöns kyrka.
Dag och tid: Varannan onsdag med början 15 september Kl.10 – 12.

Info. och anmälan:
Diakon Elisabeth Larsson tel. 0704-64 48 39