Ett litet barn håller i en hjärtformad våffla.

Mötesplatser Åsaka-Björke

Människan är skapad för gemenskap och därför försöker vi i Åsaka-Björke församling anordna olika mötesplatser. Tillsammans med andra har tron en förmåga att komma till liv och vi förstår att Gud är djupt inblandad i våra liv.

I Åsaka-Björke har vi flera mötesplatser. Våra tisdagsförmiddagar är en mötesplats över flera generationer där barn, föräldrar och daglediga möts vid vårt våffelcafé. Vi samtalsgrupper, gudstjänstgrupper, Åsaka-Björkes Unga och mycket annat!

Just nu pågår samtalsgruppen ”Vem följer du?” En samtalsgrupp och kristen tro och lärljungaskap.

Kafferep i Norra Björke

Varmt välkommen till kafferep med gemenskap och samtal om smått och stort, om tro och liv i Norra Björkes församlingshem.
Torsdagar jämna veckor kl. 14-15.30, start vecka 8.
Det kostar inget, men tycker du om att baka får du gärna ta med dig så har vi ”knytkalas”.
Välkommen hälsar
Camilla Juhlin, präst
Elisabeth Johannesson, diakoniassistent

Är du också intresserad av att möta andra i något av våra sammanhang?

Kontakta gärna:
Camilla Juhlin
Präst Åsaka-Björke församling
Tfn: 070-24 12 022
e-post: camilla.juhlin@svenskakyrkan.se

Någon delar ut oblat.

Tillsammans gör vi gudstjänst

Nyfiken på att vara gudstjänstvärd? Varmt välkommen på drop-in-fika i Kyrkstugan, Västra Tunhem den 29 november!