Konfirmander Västra Tunhem

Konfirmation är att få gå på djupet med både sig själv och med den kristna tron. Vi har alla större och mindre funderingar runt Gud, kärleken, livet och döden: Vem är jag? Vart är vi på väg? Finns det något efter döden? Finns Gud? Vad har han med mig att göra? Vad är meningen med livet? Vad har Jesus med saken att göra? Allt detta och mycket annat får man undan för undan diskutera och lära sig mer om.

Nu drar snart höstens konfirmandträffar igång. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig eller komma till vår upptaktsträff söndagen den 9 september kl 16 i Vargöns kyrka. Då samlas vi först till gudstjänst och fortsätter sedan med gruppindelning, fika och övrig information. Denna inbjudan riktar sig till både konfirmander och föräldrar.

Varmt välkomna

Elisabeth Tengler 0727-32 60 28