Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västra Tunhems pastorat Besöks- och postadress: Granåsvägen 22, 46833 Vargön Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmander Västra Tunhem

Konfirmation är att få gå på djupet med både sig själv och med den kristna tron. Vi har alla större och mindre funderingar runt Gud, kärleken, livet och döden: Vem är jag? Vart är vi på väg? Finns det något efter döden? Finns Gud? Vad har han med mig att göra? Vad är meningen med livet? Vad har Jesus med saken att göra? Allt detta och mycket annat får man undan för undan diskutera och lära sig mer om.

Välkommen som konfirmand i Västra Tunhems församling 2018/ 2019.

Vi håller på att planera hösten med tider och innehåll. Vi vänder oss till dig som är född 2004 eller tidigare. Du måste inte bo i vår församling, utan är välkommen oavsett var du bor. Vi kommer att åka på läger både på hösten och på våren och träffas vanligtvis en gång i veckan med undantag för lov. 
Mer information om start, informationsmöte, dagar och tider finns att läsa om här senare under våren. Du kommer också få en inbjudan i brevlådan.

Året som konfirmand innehåller mycket och många olika aktiviteter. Vårt syfte är att du ska få med dig många nya tankar om kristen tro och också en del svar. Gemenskapen är en stor del av konfirmandarbetet. Många har också flera nya vänner efter ett år som konfirmand.

Varmt välkommen som konfirmand i Västra Tunhems församling!

Elisabeth Tengler tel: 072-732 60 28