Konfirmander Vänersnäs

Vem kan man lita på? Blir man lycklig om man är smal? Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken både på dig själv och din omgivning? Välkommen att bli konfirmand!

Konfirmationsläsning handlar om att ge unga människor en chans att mycket noga kolla in vad kristen tro har att säga om Gud, världen, livet, kärleken och döden. Frågor om rättvisa, fred och miljöfrågor finns också med på agendan. Vem är jag? Vart är vi på väg? Vad är meningen med allt? Kristen tro har svar på både stora och små frågor, inte alltid enkla, men ändå svar som kan hjälpa oss att leva.

Välkommen till konfirmationsläsning.

Ungdomar boende i Vänersnäs församling är välkomna till konfirmationsläsning i Vargöns kyrka läsåret 2016/2017. Konfirmationsgudstjänst kommer att erbjudas både i Vargön och i Vänersnäs.

Upptaktskväll onsdag 7 september 2016 kl. 18.30 i Vargöns kyrka.