Ung ledare

Minns du din konfirmandtid med glädje? Tyckte du att den gick alldeles för fort? Vill du och dina kompisar fortsätta ha roligt i kyrkan? Då kanske du vill bli ung ledare?

Många ungdomar vill gärna hänga kvar i kyrkans gemenskap efter konfirmandtiden. Vilken bra idé! Ett bra sätt att göra det är att börja i ungdomsgruppen och därigenom utbilda sig till Ung ledare för kommande konfirmandgrupper.

Som Ung ledare får du vara med och planera och delta i konfirmandträffarna. Du är en viktig resurs i ledarteamet. Du följer självklart med på lägret och hjälper till med allt som behöver ordnas med.

För att blir Ung ledare behöver du själv vara konfirmerad. Du behöver också vara aktiv i församlingens ledarutbildningar.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas att du vill bli Ung ledare!