Foto: Alex Giacomini /Ikon

Hur ser konfirmationstiden ut?

I våra församlingar ser konfirmandtiden lite olika ut. Man träffas regelbundet under ett läsår.

Information kring konfirmationsträffarna i våra olika församlingar med start hösten 2024

Gärdhems församling

Halvorskyrkan
Vi träffas i Halvorskyrkan på tisdagar jämn vecka kl.16-18. Första träffen är onsdagen den mer info kommer. Hinner man inte till kl.16.00 så är vi tacksamma om ni meddelar detta så kan vi ändra tiden.
Vi bjuder på fika så kom ihåg att anmäla allergier eller specialkost. Konfirmationsgudstjänsten är planerad till en söndag i maj 2025 i Gärdhems kyrka.

Den 14-16 mars 2025 åker vi till Flämslätt utanför Skara.
Där bor vi med hotellstandard med mycket god mat. Bad, roligheter i gympahallen, film och mycket mer hoppas vi hinna med denna helg.

Helena Demander, präst
tfn: 073-453 02 54
e-post: Helena.demander@svenskakyrkan.se

Camilla Svensson, församlingspedagog
tfn: 070-325 78 76
e-post: camilla.svensson@svenskakyrkan.se

Västra Tunhem och Vänersnäs församlingar

Bor du i Vänersnäs eller Västra Tunhems församlingar så bjuder vi in till gemensam konfirmationsläsning i Vargöns kyrka. Vi träffas tisdagar ojämn vecka kl.16-18.
Första träffen är tisdagen den mer info kommer. Vi bjuder på fika så kom i håg att anmäla allergier eller specialkost.

Konfirmationsgudstjänsten är planerad till en söndag i maj 2025 i Västra Tunhems kyrka.

Helena Demander, präst
tfn: 073-453 02 54
e-post: Helena.demander@svenskakyrkan.se

Camilla Svensson, församlingspedagog
tfn: 070-325 78 76
e-post: camilla.svensson@svenskakyrkan.se

Åsaka - Björke församling

Vi träffas i Väne Åsaka kyrka/församlingshem på söndagar 1 gång i månaden. Första träffen är söndagen den 1 september. Vi bjuder på fika så kom i håg att anmäla allergier eller specialkost.

Konfirmationsgudstjänsten är planerad till en söndag i maj 2025 i Väne-Åsaka kyrka.

Camilla Juhlin, präst
tfn: 070-241 20 22
e-post: camilla.juhlin@svenskakyrkan.se

Jag har börjat förstå Gud lite mer.

BRA ATT VETA!

16 år eller äldre?
Det år du fyller 14 år bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Vid 15 års ålder kan man konfirmera sig, någon övre åldergräns finns inte.

Att konfirmera sig kostar ingenting, läger är kostnadsfria.

Dop och medlemskap
Du behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan för att konfirmeras. Inför avslutet vid konfirmationen blir du döpt om du inte är det sedan tidigare. Genom dopet blir du medlem.