Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västra Tunhems pastorat Besöks- och postadress: Granåsvägen 22, 46833 Vargön Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnverksamhet Vänersnäs

För barn med familjer finns verksamhet i Vänersnäs.

Öppet kyrkis

Öppet kyrkis är avsett som träffpunkt för små barn och föräldralediga. Större syskon och andra anhöriga är förstås också välkomna. Församlingen bjuder på kaffe men ta gärna med något till ”fikaknytis”.

Måndagar mellan 09.30 och 12.00, jämna veckor.
Gå gärna med i facebookgruppen: Kyrkis på Vänersnäs

Fredax

Vad gör du på fredagkvällar? Kom, var med!  Varannan fredag (jämn vecka) är det fredaxmys i församlingshemmet på Vänersnäs. 

Vad gör vi?
Tillsammans har vi det mysigt med mat eller kraftigare fika, pyssel, lek och spel samt möjlighet för vuxna att ta det lugnt och pratar med varandra. Ett perfekt tillfälle för dig som känner att du bara kravlöst vill komma och vara eller för dig som vill göra något roligt tillsammans med ditt barn och andras. 

Är det inget kristet innehåll?
Självklart är Jesus i centrum! Vi jobbar ständigt med med att göra en bra och en kort gudstjänst som passar alla åldrar och vi ser gärna att så många som möjligt kommer på idéer på hur den skall utformas. Vi tror att delaktighet gör gudstjänsten relevant för dem som är där, så vill du bidra med något är det bara att säga till. 

Vilka tider är det som gäller då?
Från 15.00, sluttiden är lite olika men alltid minst till 19.00. 

Undrar du över något? Ring gärna! 
Rasmus Lindén: 0762-65 30 60