Anmälan

Oavsett var du än bor så är du välkommen att bli konfirmand i den församling som du vill.

Med anmälan till konfirmation godkänner du att personuppgifterna nedan registreras och används i fortlöpande konfirmandrelaterad kommunikation så länge som personen är konfirmand i Västra Tunhems pastorat.

Vilka grupper finns det att välja på?

Väne Åsaka församlingshem
Onsdagar ca kl 16-18.                                                                                                  Ledare: Sven Bild och Rasmus Lindén.

Vargöns kyrka
Onsdagar 16-18                                                                                          Upptaktsgudstjänst: söndagen den 6/9.
Start 9/9 2020                                                                                                            Läger:                                                                                                                            26-28/10 2020 Flämslätt
23-25/4 2021Sandvikengården, Edane                                                                         Ledare: Elisabeth Tengler och Camilla Svensson.

Halvorskyrkan
Varannan vecka, ojämna torsdagar kl 15.30-17.30.
Start 10/9 2020.
Ledare: Petra Waller och Niklas Johansson.

Velandakyrkan
Varannan vecka, jämna torsdagar kl. 16-18.
Start 3/9 2020.
Ledare: Petra Waller och Niklas Johansson.

Lägerkonfa
Upptaktsgudstjänst: söndagen den 6/9.
26-28/10 2020 Flämslätt
23-25/4 2021 Sandvikengården, Edane
20-24/6 2021 Action, KRIK

Det här konfirmationsalternativet är för dig som kanske har mycket under skolterminen men mer tid på sommaren. Vi börjar med ett helgläger i höst 2019 för att sedan träffas ett antal tillfällen. På sommaren åker vi tillsammans iväg till en lägergård och fördjupar oss i frågor kring livet och den kristna vägen.
Ledare: Elisabeth Tengler, Camilla Svensson, Rasmus Lindén.

Jag anmäler mig som konfirmand i

Tack för din anmälan. Mer information kommer efter sommaren om starten via mail. På hemsidan kan du se när upptaktsgudstjänsten för varje församling är, då får man mer information om konfirmationen.