Anmälan

Oavsett var du än bor så är du välkommen att bli konfirmand i den församling som du vill.

Med anmälan till konfirmation godkänner du att personuppgifterna nedan registreras och används i fortlöpande konfirmandrelaterad kommunikation så länge som personen är konfirmand i Västra Tunhems pastorat.

Vilka grupper finns det att välja på?

Åsaka- Björke församlingshem
Onsdagar ca kl 16.00-17.30
Ledare: Petra Waller och Rasmus Lindén

Vargöns kyrka
Onsdagar kl 16.00-18.00
Ledare: Sven Bild, Elisabeth Tengler och Camilla Svensson

Halvorskyrkan
Torsdagar kl 15.30-17.00
Ledare: Petra Waller och Niklas Johansson
Upptaktsgudstjänst: 1/9 2019 kl 17.00.

Sommarkonfa
Det här konfirmationsalternativet är för dig som kanske har mycket under skolterminen men mer tid på sommaren. Vi börjar med ett helgläger i höst 2019 för att sedan träffas ett antal tillfällen. På sommaren åker vi tillsammans iväg till en lägergård och fördjupar oss i frågor kring livet och den kristna vägen.
Läs mer här!

Jag anmäler mig som konfirmand i

Varmt välkommen! Vi ser framemot att träffa dig!