Foto: Magnus Aronson/IKON

Anmälan

Oavsett var du än bor så är du välkommen att bli konfirmand i den församling som du vill.

Med anmälan till konfirmation godkänner du att personuppgifterna nedan registreras och används i fortlöpande konfirmandrelaterad kommunikation så länge som personen är konfirmand i Västra Tunhems pastorat.

Vilka grupper finns det att välja på?

Väne Åsaka församlingshem

Onsdagar ca kl 16-18.
Start 16/9
Ledare: Sven Bild och Rasmus Lindén.

Vargöns kyrka

Onsdagar 16-18                                                                                          Upptaktsgudstjänst: söndagen den 6/9.
Start 9/9 2020

Läger:
26-28/10 2020 Flämslätt
23-25/4 2021Sandvikengården, Edane                                                                         Ledare: Elisabeth Tengler och Camilla Svensson.

Halvorskyrkan

Torsdagar kl 15.30-17.
Start 10/9 2020.
Ledare: Petra Waller och Niklas Johansson.

Jag anmäler mig som konfirmand i

Tack för din anmälan. Mer information kommer efter sommaren om starten via mail. På hemsidan kan du se när upptaktsgudstjänsten för varje församling är, då får man mer information om konfirmationen.