En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Anmälan

Oavsett var du än bor så är du välkommen att bli konfirmand i den församling som du vill.

Glada ungdomar som tittar in i kameran.

Hitta konfirmation

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.

Anmälan till konfirmation i Västra Tunhems församling
Konfirmation 22/23 Vargön - Västra Tunhems församling - Läs i Vargöns kyrka - Västra Tunhems församling (svenskakyrkan.se)

Anmälan till konfirmation i Gärdhems församling
Konfirmation 22/23 Gärdhems församling - Läs i Halvorskyrkan - Gärdhems församling (svenskakyrkan.se)

Konfirmation 22/23 Gärdhems församling - Läs i Velanda - Gärdhems församling (svenskakyrkan.se)

Anmälan till konfirmation i Åsaka-Björke församling
Konfirmation 22/23 Åsaka - Björke församling - Läs i Åsaka församlingshem - Åsaka-Björke församling (svenskakyrkan.se)

Välkommen med din anmälan!

Med anmälan till konfirmation godkänner du att personuppgifterna nedan registreras och används i fortlöpande konfirmandrelaterad kommunikation så länge som personen är konfirmand i Västra Tunhems pastorat.