Snart tänker Ulla gå i pension

och vi vill gärna fortsätta vara en egen församling. Det kan vi inte utan kyrkoherde, så frågan är om du har tid, lust och ork att vara hos oss?

Sök dig inte hit om du vill ha lediga helger. Eller om du tycker att musik är onödigt. Eller om sju personer är ett för litet arbetslag. Eller om du gillar stadens puls.

Men vi erbjuder sex hyfsat trevliga medarbetare, en vacker träkyrka mitt ute i ingenstans på landet.  Ett väl fungerande kyrkoråd och ditt kontor är i en gammal skola. Här finns sex olika musikgrupper (vi har t o m en dragspelsgrupp). I byn finns en grupp äldre som gärna ses en gång i veckan.  Dessutom kommer du att få örnkoll på ekonomi, budget och verksamhet. Tunabergs församling ligger mitt emellan Buskhyttan och Nävekvarn och är en gammal bruksbygd, med allt vad det innebär.

Kontakta Ulla Schönberg-Berfenfelt på 0155-209591 så får du veta mer.

.........................................................................................................................................................