Sommaräventyr

Som konfirmand får man lära sig saker om kristen tro, pröva på att utöva, gå i gudstjänst, vara med på andakt, ha roligt, uppleva en härlig gemenskap och få minnen för livet!

Tuna-Attmars församling, bjuder in dig till att bli konfirmand.

Det är en upptäcktsresa där vi testar tankar och utmanar oss i ett äventyr om oss själva. Konfirmation är en upptäcktsresa där vi testar tankar och utmanar oss i ett äventyr om oss själva.

Konfirmation är att tillsammans med kompisar och ledare fundera kring viktiga frågor om tro, relationer och traditioner. Konfirmation är gemensakp. Vi diskuterar, gör egna erfarenheter, utmanas och hänger med nya och gamla kompisar. En stor del av konfirmandtiden går ut  på att få nya erfarenheter. Därför åker vi på fyra lägerdygn under våra två veckor tillsammans. För många är konfirmandlägret årets bästa upplevelse!

Kom som du är och var dig själv. Välkommen som konfirmand.

Vii träffas i huvudsak de två första veckorna på sommarlovet, med start lördagen efter skolavslutningen. Som konfirmand ska du gå på minst sex Gudstjänster under året och en temadag om kärlek i februari. Hoppas vi ses!

Anmälan görs lättast i formuläret under "Konfirmation".

Vid frågor kontakta mig: Erika Lindberg, församlingspedagog Tuna-Attmars församling

Erika Lindberg  070-2067728