Other languages with Google Translate

Sommaräventyr

Som konfirmand får man lära sig saker om kristen tro, pröva på att utöva, gå i gudstjänst, vara med på andakt, ha roligt, uppleva en härlig gemenskap och få minnen för livet!

Vi skriver in denna grupp första Advent 2/12 och ni kommer att gå på vissa gudstjänster under året, sammanlagt sex tillfällen. Vi har en temadag om kärlek söndag 17/2 tillsammans med Instagramkonfirmanderna. Vi har ett dagläger på församlingshemmet i Tuna under de två första veckorna på sommarlovet, 15/6-28/6. Under de veckorna kommer vi också att ha fyra lägerdygn på annan ort. Konfirmationen sker i Tuna kyrka 30/6.

Anmälan görs lättast i formuläret under "Konfirmation".

Vid frågor kontakta mig: Erika Göransson, församlingspedagog Tuna-Attmars församling

Erika Göransson  070-2067728