Komminister sökes

Tuna-Attmars församling söker en komminister fr o m 2018

Vår församling ligger två mil väster om Sundsvall, har ca 6300 kyrkotillhöriga och ett arbetslag på 18 helårsanställda. Vi har två kyrkor samt en ”Lillkyrka” och en bred församlingsverksamhet. Barn- och ungdomsarbete är ett prioriterat område och dopfrekvensen är hög. Samverkan med förskolor, skolor, trygghetsgrupp och många olika föreningar är väl upparbetat. Kyrkotillhörigheten är hög. Kör- och musikliv är väl utbyggt och vi tänker gärna nytt kring gudstjänstutveckling samtidigt som vi vårdar fungerande traditioner.

Körkort och tillgång till bil är nödvändigt för tjänsten.

Frågor och information:

Välkommen att kontakta kyrkoherde Birgit Huss tel. 060-535435

Fackliga företrädare:

För KyrkA Sten Bylin tel. 070-644 2344, för Vision: Katarina Wallner tel. 073-2710167.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 14 december till: Tuna-Attmars församling, Rännövägen 5, 864 31 Matfors,
eller Tuna-Attmars församling

Tillträde efter överenskommelse.

Besök gärna vår facebookssida Tuna-Attmars församling.