Dagträffar under hösten

Tisdagar kl 13.00-15.00 OBS byte av veckodag och tid God förtäring och andakt. Gratis kyrktaxi 060-19 90 00. Internationella gruppen medverkar alltid och all behållning går till Act Svenska kyrkan.

Lillkyrkan i Matfors

10 september ”Blandade visor och sån’t” med Bo och Lena Ahlberg.

8 oktober Dan Anderssons sånger med sångaren och riksspelmannen Mats Ottesen.

12 november ”Schlagers från förr” med Linda Nordström.

Attmars församlingsgård

24 september En musikalisk resa med sång- och spelgruppen GUNDA - schlagers, visor och religiösa sånger till ackompanjemang av ukulele och bas.

22 oktober Söröje Durspelare underhåller.

26 november Arve Solli underhåller med sång och musik. Anna-Maria Andersson pratar om träning och hälsa.

På dagträffarna träffas daglediga och umgås. Det är ett program varje gång med berättelser, musik, pyssel eller annat. Det bjuds på fika, säljs lotter till lotteri och firas en avslutande andakt. Alla intäkter från träffarna går till Act Svenska kyrkan.