Verksamheten Trädet - grupper och cirklar i Kyrkans hus

Verksamheten Trädet i Kyrkans hus, Drottninggatan 42 vill vara en varm hemmiljö i vardagen. Här får vi möjlighet att mötas och få nya vänner. Vi får dela med oss av tankar och kunskaper och även lära oss något nytt. Verksamheten är öppen under terminerna med sommar- och juluppehåll.

Cirklar och grupper

Studiecirklar och öppna kostnadsfria grupper av skiftande karaktär är igång. Studiecirklarna anordnas i samarbete med studieförbundet Sensus. Trädets verksamhet pågår från september - april.

Café

Tisdag 10-14, onsdag 10-12 och torsdag 10-14 . Där serveras kaffe, te, saft, smörgås och kaffebröd till självkostnadspris. Tisd - torsd kl 12-12.15 är det en andakt i Hanna-kapellet. Den är naturligtvis öppen för alla som vill deltaga.  Trädets café pågår från september - april.

Sopplunch, varje torsdag kl 12.15 under verksamhetens öppettider.

Vill du veta mer om verksamheten Trädet kan du kontakta:
Karin Melkersson, diakon, tel 0520-47 29 36, Karin Melkersson

Trädet - grupper och cirklar i Kyrkans hus

Dagverksamheten Trädet i Kyrkans hus  är öppet tisdag-torsdag, med olika grupper och cirklar. Verksamheten pågår från september-april.  Caféet är öppet tisdag 10-14, onsdag 10-12 samt torsdag 10-14. Där serveras kaffe, te, saft, smörgås och kaffebröd till självkostnadspris, kl 12.00 är andakt i Hanna-kapellet och varje torsdag serveras det soppa kl 12.15.

Här finns vårens program