Svenska kyrkan Trollhättan

Trollhättans församling

Hit hör både Trollhättans kyrka och Skogshöjdens kyrka. Trollhättan blev egen församling 7 augusti 1857. Tidigare har församlingen tillhört Västra Tunhems pastorat och Gärdhems församling.

Svenska kyrkans Expedtion i Trollhättan finns i Kyrkans hus, Drottninggatan 42.
På Svenska kyrkans expedition kan du boka dop, vigslar m.m och få information om verksamhet inom Trollhättans, Götalundens och Lextorps församlingar.

Klicka här för öppettiderna.

I Trollhättans församling finns två kyrkor: Trollhättans kyrka, Kyrkbrovägen 1, 461 34 Trollhättan. Du kan också klicka här så ser du var kyrkan ligger i Trollhättan.
Skogshöjdnens kyrka, Torngatan 67, 461 73 Trollhättan.
Du kan också klicka här så ser du var kyrkan ligger i Trollhättan.

Händer På höjden, informationsblad för Skogshöjdens kyrka

Trollhättans kyrka vinter
Bild: Ulf Sundberg

Klicka här aktuella bladet för januari - februari 2018.

Framöver informationsblad för trollhättans kyrka och Kyrkans hus

Genom att klicka här får du upp informationsbladet för januari och februari 2018.

Trollhättans kyrka
Bild: Ulf Sundberg