Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarjobb vaktmästeri 2020

Trollhättans Pastorat söker pigga och glada ungdomar för sommarjobb. Låter det intressant så är du välkommen med en ansökan! Sista ansökningsdag är den 1 mars

Period 1: vecka 26 – 29

Period 2: vecka 30 – 33

Period 3: vecka 26 – 33 Gräsvikens kursgård, körkortskrav


Du ska kunna passa tider och vara positiv till att hjälpa till där det behövs.
Önskemål om arbetsperiod anger du i ansökan. Ange även tydligt vilken verksamhet du söker. Om du söker flera arbetsperioder ska du ange en prioriteringsordning.
Sommarjobben avser ungdomar födda 2002 – 2004.

Arbetstiderna är schemalagda vilket innebär vardag, helg och kvällstjänstgöring enligt gällande avtal. Vi vill att du som söker är medlem i Svenska Kyrkan, konfirmerad samt det är meriterande om du är engagerad i någon av våra verksamheter.

Vaktmästeri inklusive en dag/vecka i församlingsverksamhet.
En dag i veckan jobbar du med församlingsverksamhet där du möter människor i olika åldrar i församlingsarbete i två av våra kyrkor.
Vaktmästarlaget servar i all verksamhet och arbetar i hela pastoratet. Vaktmästarna arbetar med iordningställande av lokaler, fastighetsskötsel, lokalvård och enkel livsmedelshantering.
Perioder: vecka 26 – 29 eller vecka 30 – 33

Gräsvikens kursgård, Öresjö
Feriejobb på vår kursgård Gräsviken. Du bör ha ett stort köksintresse, gilla ordning och reda, vara serviceminded och självgående. Du hjälper glatt till med de sysslor som uppkommer och är inte rädd för att städa. I denna tjänst är det krav på att du ska ha B-körkort.
Period: vecka 26 - 33

Bekräftelsemail
OBS! Du får ett bekräftelsemail när du skickat in din ansökan. Då detta är en automattjänst så glöm inte titta i din skräppost ifall bekräftelsemailet råkat hamna där. Har du inte fått något bekräftelsemail? Kontakta vår HR-specialist Martina Krus: martina.krus@svenskakyrkan.se

Sök sommarjobb genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökan är den 1 mars.
Besked lämnas under vecka 13.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta:
Mari Andrèasson, enhetschef vaktmästarlag 0520 – 47 29 92
Martina Krus, HR-specialist 0520-47 29 05

Sök sommarjobb genom att fylla i formuläret här nedan

Kryssa för vilken period du vill arbeta. Du kan kryssa alla alternativen. Det är endast en period som man kommer att erbjudas. Prioritera dem i så fall nedan under övrigt du vill lägga till.