Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarjobb församlingsverksamhet 2020

Trollhättans Pastorat söker pigga och glada ungdomar för sommarjobb. Låter det intressant så är du välkommen med en ansökan! Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020.

Period 1: vecka 25 – 28 (barnverksamhet)
Period 2: vecka 26 – 29 (vägkyrka)
Period 3: vecka 30 – 33 (vägkyrka eller musik)
Samordningstjänst, vecka 25 – 33 (född år 2000 eller tidigare)

Önskemål om arbetsperiod anger du i ansökan. Ange även tydligt vilken verksamhet du söker. Om du söker flera arbetsperioder ska du ange en prioriteringsordning.
Sommarjobben avser ungdomar födda år 2002 – 2004.
Du ska kunna passa tider och vara positiv till att hjälpa till där det behövs. Arbetstiderna är schemalagda vilket innebär vardag, helg och kvällstjänstgöring enligt gällande avtal.
Vi vill att du som söker är medlem i Svenska Kyrkan, konfirmerad samt det är meriterande om du är engagerad i någon av våra verksamheter.

Beskrivning barnverksamhet Lextorp
Sommarjobbet för dig som gärna vill arbeta med barn. Du får vara med och genomföra midsommarfirande och sommarverksamhet för skolbarn tillsammans med pedagoger. Utöver barnverksamhet kommer du även få vara vaktmästarna behjälpliga med framförallt städning.
Period: vecka 25 – 28 (1 tjänst)

Beskrivning musik Lextorp
Sommarjobbet för dig som behärskar minst ett musikinstrument. Du ska kunna arbeta självständigt under kyrkomusikers ledning. Ni kommer medverka med musikinslag på olika mötesplatser och andakter i församlingarna och på äldreboenden. Under en av veckorna genomför ni tillsammans med kyrkomusiker en musikvecka för barn.
Period: vecka 30 – 33

Beskrivning vägkyrka Trollhättans kyrka inkl FairTradeShop
Arbetsuppgifterna består i att vara värd och möta människor i olika åldrar som besöker Trollhättans kyrka. Arbetet innebär kaffeservering, enklare vaktmästaruppgifter, städning samt allmänt förekommande uppgifter i en butik och att möta människor i olika åldrar som besöker pastoratets kyrkor. Du arbetar tillsammans med anställda och ideella medarbetare.
Perioder: vecka 26 – 29 eller vecka 30 – 33

1 st samordnare för ferieungdom inom vägkyrkan (född 2000 eller tidigare)
Det är önskvärt och meriterande att du har erfarenhet av ledarskap och är väl bekant med kyrkans verksamhet.
Period: vecka 25 – 33

Bekräftelsemail
OBS! Du får ett bekräftelsemail när du skickat in din ansökan. Då detta är en automattjänst så glöm inte titta i din skräppost ifall bekräftelsemailet råkat hamna där. Har du inte fått något bekräftelsemail? Kontakta vår HR-specialist Martina Krus: martina.krus@svenskakyrkan.se

Sök sommarjobb genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökan är den 1 mars 2020.
Besked lämnas under vecka 13.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta:
Elisabet Öman, arbetslagschef 0520 – 47 29 00
Birgitta Simson, arbetslagschef 0520 – 47 29 33

Kryssa för vilken period du vill arbeta. Du kan kryssa alla alternativen. Man kommer endast erbjudas en period. Prioritera dem i så fall nedan under övrigt du vill lägga till.