Musik i Götalundens församling

Pga av coronapandemin är tyvärr nedanstående satt på paus tillsvidare

Humlorna träffas måndagar  kl. 14 – 16  varje vecka.

Ledare  är :  Marie Wennberg/Musikpedagog   tel. 0520-472950
marie.wennberg@svenskakyrkan.se

Sångfåglarna
Kören är till för dig som tycker om att sjunga. Vi erbjuder även glädje, gemenskap och sång för dig som gärna sjunger hemma men som aldrig vågat sjunga tillsammans med andra. Vi är en unison kör och vi sjunger musik i olika stilar som visa, schlager, sakralt..!
Inga förkunskaper och ingen anmälan krävs. Vi träffas på onsdagar kl. 18.15-19.30 i Götalundens kyrka. Vi brukar även fika tillsammans..!  Välkommen..!

Bild: Emma Bengtsson

Har du frågor – kontakta kyrkomusiker Thorgny Skantz tfn. 0520-472949, thorgny.skantz@svenskakyrkan.se

Vill du lära dej spela orgel? Du som tycker det verkar kul att spela detta mäktiga instrument hör av dej till Thorgny Skantz för att komma o prova på.
Vi tar också emot pianoelever. Kostnadsfri undervisning. Kontakt: thorgny.skantz@svenskakyrkan.se

Musikal
Under hösten 2017 satte barn i pastoratet upp barnmusikalen Luthers Ungar och under våren 2018 gjorde vi Mot hjärtats mitt. Våren 2019 var det dags för Ängel utan vingar. Barn från hela pastoratet var med och sjöng och agerade under alla tre musikalerna. Det blev fantastiska föreställningar och en rolig tid tillsammans i gruppen. Under våren 2020 hade vi ett mindre musikalprojekt under sportlovet. I framtiden kommer fler musikdramatiska projekt, så håll utkik!
Kontakt: emma.bengtsson@svenskakyrkan.se, Tel: 0768-36 32 00