Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Kyrkvaktmästare sökes

Gillar du att var spindeln i nätet och se till att allt flyter och fungerar smidigt? I så fall ska du läsa vidare här! Trollhättans pastorat söker personal till kyrkvaktmästarlaget för pastoratets tre församlingar inklusive vår kurs- och lägergård Gräsviken. Ansök senast 6 maj. Klicka här för att läsa mer.

Kyrkvaktmästare 100 %

Arbetsuppgifter
Kyrkvaktmästarlaget ger service i all verksamhet och arbetar i hela pastoratet. En kyrkvaktmästare tjänstgör såväl vardagar som söndagar och helgdagar. Grundschemat innehåller både morgon- och kvällsturer. Kyrkvaktmästarna arbetar med tjänstgöring i samband med gudstjänster och andra sammankomster inom församlingarnas verksamhet. Alla inom kyrkvaktmästarlaget arbetar även med fastighetsskötsel, lokalvård och enkel livsmedelshantering. Vissa administrativa arbetsuppgifter såsom bokningar med mera förekommer.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning, gärna inriktning bygg, fastighet, livsmedel, el eller vvs. Vi söker dig som är självgående och serviceinriktad och är allmänt händig. Tjänsterna kräver datavana, Officepaket eller motsvarande nivå. För samtliga tjänster är tidigare erfarenhet inom motsvarande arbetsuppgifter meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och kan prioritera och organisera ditt arbete effektivt. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift. Vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi eftersträva en jämställd arbetsgrupp.

Övrigt
Kyrkvaktmästartjänsten kräver körkort B samt förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan.

Enligt överenskommelse, provanställning tillämpas.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid, Tillsvidare

Arbetsgivare
Trollhättans pastorat

Lön
Månadslön

Box 161, 461 24 Trollhättan

Upplysningar:
Enhetschef Mari Andréasson, 0520-47 29 92, mari.andreasson@svenskakyrkan.se

Kyrkoherde Maria Classon, 0520-47 29 20, maria.classon@svenskakyrkan.se

Facklig representant, Kommunal Kommunal Magnus Lilja 0737-04 05 73,
magnus.lilja@kommunal.se

Facklig representant, Vision, Håkan Gerenmark, 070-65 46 24, hakan.gerenmark@svenskakyrkan.se

Ansökan
Skicka cv och personligt brev via e-post till trollhattans.pastorat@svenskakyrkan.se senast den 6 maj 2019. Ange referens: Kyrkvaktmästare.

Vi kommer löpande kontakta sökande och tipsar därför om att ansöka så snart som möjligt.