Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Kyrkans Unga

Du som är ung och vill träffa andra ungdomar i kyrkan är välkommen till någon av våra ungdomsgrupper. Onsdagar från kl 18.00 i Götalundens Kyrka och torsdagar från kl 16.00 i Kyrkans gård Strömslund

Utöver träffarna på onsdagar ses vi även på utvalda fredagar för tacos, filmkväll eller andra aktiviteter. Vill du veta mer så gå gärna in på vår Facebookgrupp, KU Götalunden, eller kontakta  Magdalena Stålhandske på 0520- 47 29 39.

Götalunden (Idrottsvägen 15 b)

I ungdomsgruppen i Götalundens Kyrka träffas vi och har roligt tillsammans. Vi umgås, leker, pysslar, bakar, fikar och mycket annat. Kvällarna kommer även innehålla en andakt. Utöver träffarna på onsdagar ses vi även på utvalda fredagar för tacos, filmkväll eller andra aktiviteter. Vill du veta mer så gå gärna in på vår Facebookgrupp, KU Götalunden, eller kontakta Magdalena Stålhandske på 0520- 47 29 39.

Vi avslutar med gemensam andakt och stänger för kvällen ca kl 20.
Start torsdag 29 augusti.

Strömslund (Nolhagegatan 1)

Till torsdagseftermiddagarna i Strömslund går det bra att droppa in efter skolan. Vi startar med varma mackor och umgås, leker, bakar och pysslar. Det finns även utrymme att sitta i lugn och ro eller göra sina läxor. Vi avslutar med gemensam andakt och stänger för kvällen ca kl 20. Start torsdag 29 augusti. Kontakt: Tove Jonsson, tel: 076-13 09 083 eller Anette Melander, tel: 076-11 75 336