Kyrkans Unga

Du som är ung och vill träffa andra ungdomar i kyrkan är välkommen till vår ungdomsgrupp. Vi träffas på onsdagar från 18.00 i Götalundens Kyrka, Idrottsvägen 15B. Välkommen!

I ungdomsgruppen i Götalundens Kyrka träffas vi och har roligt tillsammans. Vi umgås, leker, pysslar, bakar, fikar och mycket annat. Kvällarna kommer även innehålla en andakt.

Utöver träffarna på onsdagar ses vi även på utvalda fredagar för tacos, filmkväll eller andra aktiviteter. Vill du veta mer så gå gärna in på vår Facebookgrupp, KU Götalunden, eller kontakta Erik Stålberg på 0520- 47 29 22, eller Magdalena Stålhandske på 0520- 47 29 39.