Svenska kyrkan Trollhättan

Julgåva till Musslan

Tidningen 7-dagar har gett en julgåva till Musslans verksamhet i Trollhättan

Gåvan överlämnades torsdagen den 17 december 2014 och det var en check på 20 000:- som de har samlat in genom att ge en del av annonsintäkterna i tidningen den 22 december. På bilden ser du från vänster Agnes Arag, Trollhättans stad, Gunilla Nylén, Svenska kyrkan Trollhättan, Anne Fagerberg, Trollhättans stad, Jodie Felle, Trollhättans stad och Rebecka Johansson, 7-dagar.

Musslan i Trollhättan är en stödgruppsverksamhet för barn och ungdomar som har levt eller lever i en familj där någon är beroende av alkohol, narkotika eller läkemedel och/eller har en psyksisk sjukdom. Verksamhet drivs av Svenska kyrkan i samarbete med Trollhättans stad.