Svenska kyrkan Trollhättan

Gåva via facebook

-Vi började för tre år sedan med att samla in pengar via facebook till behövande i Trollhättan, berättar Peter Hansson, initiativtagare. I somras  drog vi igång gruppen igen på grund av en tragisk händelse i en kompis familj. Denna gången skulle pengarna gå till Musslan i Trollhättan.

Tisdagen den 24 oktober 2017 besökte familjen Hansson Musslan och fick information om verksamheten av Gunilla Nylén, ansvarig för Musslan. Redan har det kommit in över 50 000:- som man har fört över till Musslans gåvokonto.

-Pengarna från gåvokontot används till utflykter,pizzakvällar och annat som är det lilla extra, berättar Gunilla.

-Det kommer fortfarande in mer pengar, berättar Peter och vid årsskiftet avslutar man insamling

På bilden syns Peter tillsammans med övriga familjen Albin, Nellie, Hanna och Gunilla i mitten.