Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Församlingspedagog Lextorp

Vi är en del av nätverket ”Framtiden bor hos oss”. I närområdet finns syrisk-ortodoxa kyrkor och flera moskéer. Härifrån utgår Svenska kyrkans finskspråkiga arbete i Trollhättan med omnejd. Till Lextorpskyrkan söker sig många människor som är nya i Sverige. Ansökan senast 31 maj.

Församlingspedagog 100 %, tillsvidareanställning. Lextorps församling - Trollhättans pastorat rymmer hela världen!

Handlingsplanen för barn och unga i Trollhättans pastorat strävar efter att tydliggöra både utåtriktat arbete som samarbete med skolor och andra aktörer i samhället, men också mer ”traditionell” gruppverksamhet för olika åldrar. Denna tjänst har fokus på båda dessa områden, med särskild inriktning på barn 6-12 år. Du förutsätts vistas obehindrat i miljöer utanför kyrkans lokaler och trivas med det. Intresse för och vilja att arbete med mångfaldsfrågor är nödvändigt.

Utbildning
Församlingspedagog eller lärare/fritidspedagog med god förankring i Svenska kyrkan. Utbildning i Bibeläventyret eller Kyrkopedagogik är meriterande.

Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Agneta van der Poel, 0520-47 29 37, agneta.van.der.poel@svenskakyrkan.se. Kyrkoherde Maria Classon, 0520-47 29 20, maria.classon@svenskakyrkan.se

Fackliga representanter
Lärarförbundet: Majken Frid-Larsson, 070-2685766 majken.frid.larsson@svenskakyrkan.se
Vision: Håkan Gerenmark, 070-65 46 24, hakan.gerenmark@svenskakyrkan.se

Ansökan
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev till trollhattans.pastorat@svenskakyrkan.se Märk ansökan med ”Församlingspedagog”.

Vi kommer att kontakta sökande löpande och tipsar därför om att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-05-31

Välkommen, vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen!