Svenska kyrkan expedition i Trollhättan

Här kan du boka dop, vigslar m.m och få information om verksamhet inom Trollhättans, Götalundens och Lextorps församlingar samt begravningsfrågor. Läs mer.

Svenska kyrkans expedition

Besöksadress

Expeditionen för församlingsverksamheten finns i Kyrkans hus, Drottninggatan 42 i Trollhättan.
Expeditionen för begravningsverksamheten finns på Håjums begravningsplats, Gärdhemsvägen 35, Trollhättan.

Epost: trollhattans.forsamling@svenskakyrkan.se
Postadress: Box 161, 461 24 Trollhättan

Expeditionen är öppen

Måndag - fredag 9-12. För personligt besök ring och boka tid.

Telefon

0520-47 29 00 för ärenden som gäller församlingsverksamheten t ex bokningar av dop, vigslar etc.

0520-47 30 00 för ärenden som gäller begravningsverksamheten, gravskötsel och begravningsbokning.

Fakturaadress

trollhattans.faktura@svenskakyrkan.se
Trollhättans pastorat
461 26 TROLLHÄTTAN

Lediga tjänster
Det sökes på följande mailadress: trollhattans.pastorat@svenskakyrkan.se märk ansökan med den tjänst du söker.

Expeditionen för utlämning av urnor sker på Krematoriefastigheten, Håjums begravningsplats, 0520-47 30 07.

Välkommen!

Kyrkornas adresser: