Foto: Magnus Aronson /Ikon

Erfaren och driftig arbetsledare till kyrkogårdsförvaltningen

Tillsvidareanställning 100%

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för drift och underhåll av Håjums och Götalundens begravningsplatser, arealen är ca 36 hektar och innefattar ca
10 000 gravar. Gravskötsel är ett hedersuppdrag som ligger oss varmt om hjärtat. Förvaltningen sköter även grönytor vid kyrkor och församlingshem. Vi är stolta över våra anläggningar och arbetar fortlöpande med utveckling av dessa. Vi arbetar för en arbetsplats med mångfald och jämn könsfördelning.

På kyrkogårdsförvaltningen arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Gemensamt är en vilja att tillhöra och tillföra något nytt.

Kyrkogårdsförvaltningen ska ligga i framkant inom arbete på grönytor. Vi siktar högt och vill jobba smartare, inte mer, genom att skapa en hållbar arbetsplats. Det gör vi genom att uppmuntra till utveckling, engagera i nutid och inspirera för framtiden.

Vill du vara med och hitta nya vägar istället för att gå i upptrampade stigar? Varmt välkommen till oss med din ansökan!

Arbetsuppgifter arbetsledare

Som arbetsledare ansvarar du för att arbetet på grönytorna utförs enligt handlingar, instruktioner enligt årsplaneringen. Du har en viktig nyckelroll i vår verksamhet då du planerar, samordnar arbetsteamen, har koll på leveranser, övriga resurser och utvecklar arbetsmomenten för att arbetet ska flyta så effektivt som möjligt.

Du har flera kontaktytor och samverkar nära med bland annat kyrkogårdschef, biträdande kyrkogårdschef, medarbetarna och underentreprenörer. Du är involverad i det dagliga arbetet, i den långsiktiga planeringen och bidrar med din kunskap för att utveckla förvaltningen. Svenska kyrkan som arbetsgivare är förvaltande och skall finnas till för de kunder, besökare som kommer till oss, samt presenta gott resultat på grönytorna.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från grönytebranschen eller av bransch arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha några års erfarenhet i arbetsledande funktion. Meriterande om du tidigare arbetat med anläggningsarbeten. Du trivs och är trygg i en ledande roll och i att arbeta framåt för att nå verksamhetens gemensamma mål. Du kommunicerar tydligt, enkelt och du säkerställer att arbetsteamen förstått förväntningarna på arbetet. Att planera, organisera och prioritera ditt arbete kommer naturligt för dig, du är van att ta egna initiativ för att uppnå goda resultat för organisationen. Det är viktigt du har en hög arbetslojalitet och vi lägger vikt vid rätt personlighet. Du har en hög social kompetens och har ett naturligt gott bemötande till alla medmänniskor. Att vara trevlig och sprida arbetsglädje är en arbetsuppgift hos oss.

Vi erbjuder dig

Svenska kyrkan och kyrkogårdsförvaltningen präglas av engagemang och vilja framåt. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi vill utveckla nya vägar om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett inom grundramarna, fritt arbetssätt med korta beslutsvägar, eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Kvalifikationer:

  • Utbildning inom ledarskap, erfarenhet av ledningsfunktion
  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i modern datamiljö, inkl smartphone
  • Goda kunskaper om arbetsmiljökrav

 

Meriterande:

  • Utbildning inom den gröna sektorn.
  • Språk, engelska samt andra språk

Arbetsgivaren validerar uppgifterna i ansökan samt resultat efter referenstagning

Ansökan

Ansök genom att sända personligt brev och CV (OBS! båda dokumenten krävs för behandling av ansökan) till: trollhattans.ansokningar@svenskakyrkan.se

Märk ansökan med ”Arbetsledare kgf

Intervjuer genomförs löpande.

 

Upplysningar angående tjänsterna:

Frank Thorén Hall, kyrkogårdschef 0520-47 30 04, Frank.ThorenHall@svenskakyrkan.se 
Pia Dosé, bitr. kyrkogårdschef 0520-47 30 05, pia.dose@svenskakyrkan.se

Fackliga representanter:

Kommunal
Maria Karlsson 0767 – 98 03 70, maria.karlsson7@svenskakyrkan.se 

Vision
Björn Carlstedt 0511 – 285 30, bjorn.carlstedt@fv.vision.se

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare:

Vi undanber oss bestämt direktkontakt eller uppsökande via mail med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Ansökningar från annan plats än egen kommer ej vara giltiga.