Foto: Carolina Egenvall

Barn i Götalundens församling

Måndagsklubben

För barn åk F-7.
Välj mellan sång och skapande.
Måndagar kl 16.00-17.30. Anmälan krävs
Läs mer i vår folder

BAKE

För barn i årskurs 4-6
Bakning-Andakt-Kompisar-Engagemang
Vi ses några gånger per termin och bakar. Det vi bakar säljs till förmån för ACT Svenska kyrkan eller skänks till någon av våra verksamheter. Vi träffas, bakar och har roligt tillsammans och gör samtidigt skillnad för andra människor i vår stad och runt om i världen! Anmälan krävs!

Kontakt:
Jenny Mossberg, Församlingspedagog
jenny.mossberg@svenskakyrkan.se

Håll utkik på hemsidan och Facebook för datum i höst!

Messy church i Götalunden

Håll utkik på hemsidan och Facebook för datum i höst! Kl 17-19. Vi börjar med fruktfika. Pyssel, sång och kort gudstjänst på kvällens tema. Avslutas med lagad kvällsmat. För alla, med barnen i fokus. Ingen anmälan, kostnadsfritt. Välkomna!

Barn som framför en musikal i Götalundens kyrka
Foto: Emma Bengtsson

Musikalprojekt
Under hösten 2017 satte barn i pastoratet upp barnmusikalen Luthers Ungar och under våren 2018 gjorde vi Mot hjärtats mitt. Våren 2019 var det dags för Ängel utan vingar. Barn från hela pastoratet var med och sjöng och agerade under alla tre musikalerna. Det blev fantastiska föreställningar och en rolig tid tillsammans i gruppen. Under våren 2020 hade vi ett mindre musikalprojekt under sportlovet. I framtiden kommer fler musikdramatiska projekt, så håll utkik!