Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Barn i Götalundens församling

För barn 0-6 år tillsammans med förälder/vuxen. Vi leker, sjunger, pysslar, läser bibelberättelser och fikar tillsammans.  På måndagar kl 10-12.  Start  2 september.
Välkommen!

Kyrkans öppna förskola i Götalunden

För barn 0-6 år tillsammans med förälder/vuxen. Vi leker, sjunger, pysslar, läser bibelberättelser och fikar tillsammans. På måndagar kl 10-12. Start 2 september. Välkommen!

Torsdag 26 september. Tema: Änglar.

Kl 17-19. Kanske kommer du direkt från jobbet, fritids eller förskolan. Då är det gott att veta att Messy church  börjar med drop-in-fika.  Vi pysslar och sjunger och har en kort, enkel gudstjänst. Vi avslutar kvällen med lagad mat.
Ingen anmälan och allt är gratis, det är bara att komma!

Messy Church Götalundens kyrka

Torsdag 26 september. Tema: Änglar. Kl 17-19. Kanske kommer du direkt från jobbet, fritids eller förskolan. Då är det gott att veta att Messy church börjar med drop-in-fika. Vi pysslar och sjunger och har en kort, enkel gudstjänst. Vi avslutar kvällen med lagad mat. Ingen anmälan och allt är gratis, det är bara att komma!

Våffelcafé, för alla åldrar
Onsdagar kl 10.30-12. Välkommen att äta våfflor, leka och sjunga tillsammans. Start 4 september.

Torsdagsklubben
Träffas på torsdagar kl.16-17.30. Torsdagsklubben vänder sig till barn i F-klass tom år 7. Vi leker, pysslar, sjunger, spelar teater, läser bibelberättelser och mycket annat roligt. Ingen anmälan och ingen kostnad. Start 5 september

Kontakt för Våffelcafé, Torsdagsklubben Messy Church och Kyrkans öppna förskola:

jenny.mossberg@svenskakyrkan.se  tel: 0520-47 29 62 och caroline.egenvall@svenskakyrkan.se  tel: 0520-47 29 68

Musikalprojekt
Under hösten 2017 satte barn i pastoratet upp barnmusikalen Luthers Ungar och under våren 2018 gjorde vi Mot hjärtats mitt. Våren 2019 var det dags för Ängel utan vingar. Barn från hela pastoratet var med och sjöng och agerade under alla tre musikalerna. Det blev fantastiska föreställningar och en rolig tid tillsammans i gruppen. I framtiden kommer fler musikdramatiska projekt, så håll utkik!

Kontakt: emma.bengtsson@svenskakyrkan.se, Tel: 0768-36 32 00