Mötesplats Nicolai

-en plats där generationer möts

Välkommen till en öppen verksamhet för ALLA, ett fint samarbete mellan olika verksamheter i församlingshemmet. Mötesplats Nicolai är öppen för den som vill har gemenskap, underhållning, lyssna på ett föredrag, sysselsättning eller bara vi ta en kopp kaffe.

Varje vecka finns det aktiviteter som:
- Ritblock
- Målning
- Fiaspel
- Luffarschack
- Kortspel
- Uno

Med hjälp av våra engagerade volontärer kan vi även, vid olika tillfällen, erbjuda olika typer av kreativt skapande som t.ex. virkning, stickning, skapa ljuslyktor, vänskapsband eller något annat intressant men att bara umgås och prata med någon kan också vara värdefullt. Vid vissa tillfällen bjuder vi in en intressant föredragshållare eller bjuder på underhållning. Inför högtider har vi teman.

Vi håller öppet samtidigt som barnverksamhetens ”Öppet Hus”. Därför kommer det att ges möjlighet att besöka eller delta i barnverksamheten men också för barnen att delta i mötesplatsen, för de som vill. Fritt, frivilligt och efter egna önskemål! Man kan t.ex. delta i barnverksamhetens sångstund, läsa en saga eller pyssla och fika tillsammans.

Kom som du är och delta i det du vill!

Öppet Hus under tiderna:
Torsdagar kl. 13.00-16.00
Start: 19/9

Församlingshemmet
Ingen för anmälan eller avgift!
Fika 20:-/vuxen. Ingen avgift för barn.

OBS! Uppehåll 10/10, 17/10, 31/10
Sista träffen för terminen är 5/12

EXTRA AKTIVITETER NOVEMBER/DECEMBER

7/11 Mötesplats Nicolai
Michaela Kauhanen pratar om att leva med missbruk och att hitta vägen tillbaka.

14/11 Mötesplats Nicolai

21/11 Mötesplats Nicolai
Peter Löfquist, fotograf, berättar om sin resa till Ghana inkl. fotovisning.

28/11 Mötesplats Nicolai
Pyssel - julkort

5/12 Mötesplats Nicolai
Avslutning
Göran Christensen spelar och sjunger jullåtar.

Mari Ekdahl