Mötesplats Nicolai

-en plats där generationer möts

Den 27/10 utökades restriktionerna för region Skåne med anledning av den snabbt ökande smittspridningen av Covid 19.

Vi kommer därför i enlighet med dessa att pausa våra verksamheter fr.o.m. 29/10 t.o.m. 22/11.

Välkommen till en öppen verksamhet för ALLA, ett fint samarbete mellan olika verksamheter i församlingshemmet. Mötesplats Nicolai är öppen för den som vill ha gemenskap, underhållning, lyssna på ett föredrag, sysselsättning eller bara vill ta en kopp kaffe.

Varje vecka finns det aktiviteter som:
- Ritblock
- Målning
- Fiaspel
- Luffarschack
- Kortspel
- Uno

Med hjälp av våra engagerade volontärer kan vi även, vid olika tillfällen, erbjuda olika typer av kreativt skapande som t.ex. virkning, stickning, skapa ljuslyktor, vänskapsband eller något annat intressant men att bara umgås och prata med någon kan också vara värdefullt. Vid vissa tillfällen bjuder vi in en intressant föredragshållare eller bjuder på musikunderhållning. Inför högtider har vi teman.

Vi håller öppet samtidigt som barnverksamhetens ”Onsdagsklubben”. Därför kommer det att ges möjlighet att besöka eller delta i barnverksamheten men också för barnen att delta i mötesplatsen, för de som vill. Fritt, frivilligt och efter egna önskemål!

Kom som du är och delta i det du vill!

Öppet Hus under tiderna:
Onsdagar kl. 13.00-16.00
Start: 16/9

Församlingshemmet
Ingen för anmälan eller avgift!
Fika 20:-/vuxen. Ingen avgift för barn.

OBS! Uppehåll 14/10 och 18/11

Mötesplats Nicolai
Peter Lövqvist, fotograf visar bilder och prtar om Ghana

30/9 Mötesplats Nicolai