Församlingsbladet

Här hittar du våra församlingsblad

Här kan du välja på att bläddra, ladda ner eller få Församlingsbladet hemskickat genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även hämta det i församlinghemmet, S:t Nicolai kyrka eller Norra kapellet. Det går också bra att ringa expeditionen på tel 0410-597 00 eller maila oss så skickar vi hem ett exemplar till dig.

Detta blad gick till tryck några dagar före de senaste restriktionerna infördes p.g.a. den ökande smittspridningen av Covid-19. Vi har varit tvugna att ställa in all verksamhet t.o.m. 22/12.

Vi kommer dock istället att utöka vår digitala närvaro.

Vill du att vi skickar Församlingsbladet? Vänligen fyll i formuläret!

----------------------

Tidigare Församlingsblad

Klicka här eller på bilden för att ladda ner första numret av församlingsbladet 2018. Du kan även hämta det i församlinghemmet, S:t Nicolai kyrka eller Norra kapellet. Har du inte möjlighet att hämta det kan du ringa expeditionen på tel 0410-597 00 eller maila trelleborgs.forsamling@svenskakyrkan.se så skickar vi hem ett exemplar till dig.