Församlingsbladet

Här hittar du våra församlingsblad

Här kan du välja på att bläddra, ladda ner eller få Församlingsbladet hemskickat genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även hämta det i församlinghemmet, S:t Nicolai kyrka eller Norra kapellet. Det går också bra att ringa expeditionen på tel 0410-597 00 eller maila oss så skickar vi hem ett exemplar till dig.

Vill du att vi skickar Församlingsbladet? Vänligen fyll i formuläret!

----------------------

Tidigare Församlingsblad

Klicka här eller på bilden för att ladda ner första numret av församlingsbladet 2018. Du kan även hämta det i församlinghemmet, S:t Nicolai kyrka eller Norra kapellet. Har du inte möjlighet att hämta det kan du ringa expeditionen på tel 0410-597 00 eller maila trelleborgs.forsamling@svenskakyrkan.se så skickar vi hem ett exemplar till dig.