Assistentkåren

För dig som är ung och konfirmerad!

tid och plats

Detta är platsen för dig som vill fortsätta att vara aktiv i kyrkan efter konfirmandtiden. Här får du vara som du är och samtidigt kunna fortsätta fundera och ställa frågor kring livet, kyrkan och tron tillsammans med andra ungdomar!

På våra träffar varvar vi djupa diskussioner med film, ledarutbildning och lättsamma aktiviteter. Då och då åker vi på läger och ibland träffar vi ungdomar från olika församlingar.

Genom Assistentkåren får du också prova på att vara aktiv i församlingens arbete bland barn och unga, en bra erfarenhet och merit när man ska söka framtida arbete.

ASSISTENTKÅREN
tisdagar kl 16.30-19.00
för dig som är ung och konfirmerad
Start: 3/9
Uppehåll på skolloven.

Vi träffas i församlingshemmet, en trappa ner i Himmelriket.

Varför Assistentkåren

Här får du chans att visa att du bryr dig – om världen, dina medmänniskor, om dig själv och Gud!

Anna Smedjeback

Pedagog