Församlingsresa till Varnhems kloster

Tisdagen den 11 juni

Vi startar vår resa kl 8.00 vid kyrkan i Träslövsläge och kl 8.15 i Träslöv vid stora parkeringen mellan kyrkan och församlingsgården.

Vårt huvudmål är Varnhems kloster där vi som vill kan få en guidad tur. (Om du önskar vara med på den guidade turen anmäler du det samtidigt som du anmäler ditt intresse till resan), detta tar ca en timma. Men innan vi åker till Varnhems kloster kommer vi att äta lunch på Mattias golfrestaurang i Skövde.

På resan kommer vi att göra några stopp,( både på ditresan och hemresan), för att fika. På väg upp kommer vi att stanna vid Ödenäs kyrka i Alingsås pastorat. Där kommer vi att fika och sedan blir vi visade runt i kyrkan.

På hemvägen stannar vi till på Gräfsnäs slottscafé, och där blir det eftermiddagskaffe.

Vi beräknar att vara hemma ca kl 21.00

Resan kostar 350 kr och du anmäler dig genom att ringa till vår expedition

telnr: 0340-20 10 30. eller via mail: traslovs.forsamling@svenskakyrkan.se

Anmälan senast 3/6.

Om du har några allergier så meddelar du detta när du anmäler dig!