Ett liv i balans - förvandlad i Guds närhet

Sommaren är en tid för återhämtning, att vidga perspektiven på sitt liv men också inre växt. Var med oss i Träslövs kyrka på en inre resa den här sommaren mot mer balans utifrån ett liv i förvandling i Guds närhet.

Vi läser tillsammans Anders-Petter Sjödins bok ”Förvandlad i Guds närhet” som i begränsat antal går att köpa till ett rabatterat pris i Träslövs kyrka. Söndagen 28/7 är du sedan välkommen kl 17.00 till Träslövs kyrka - i direkt anslutning till vår Sommarmässa - för att under enkla former komma och samtala om boken över en kopp kaffe.
Vi fortsätter samtalet söndagen den 25/8 kl 17.00 i Träslövs kyrka också denna gång under enkla former över en kopp kaffe. Du behöver inte anmäla om du kommer och det är ingen förutsättning att man är med första gången för att komma den andra.