Sommarmusik i Adelövs kyrka

Energifylld och sprudlande musikkväll med Grabbarna från Eken. Tisdag 18 juli 18.30 i Adelövs kyrka.

Grabbarna från Eken är den ungdomliga ensemblen med hjärta för den svenska och irländska vismusiken. Bestående av musikanter utbildade på Irish World Academy of Music & Dance respektive Kungl. Musikhögskolan, som spelar flöjter, dragspel, mandola & fiol. Repertoaren hämtas ur den svenska visskatten, så som Olle Adolphson, Cornelis Vreeswijk och Evert Taube, och varvas med svängiga visor från Irland, samt egenskrivna alster.

Under de senaste två åren har ensemblen gjort succé bland landets pensionärsföreningar och spelat på över hundra SPF & PRO-föreningar. Utöver detta har ensemblen kunnat höras på Café Opera, Nykvarns Folkpark och flera kulturhus och kyrkor.

Publiken brukar tala om en energifylld och sprudlande musikupplevelse, där man kastas mellan allvar och humor.

Kim Persson, sång, mandola & flöjter
Samuel Linderström, sång & dragspel
Tommy Lundgren, fiol

Tisdag 18 juli kl. 18.30 i Adelövs kyrka

Foto: Jessica Henning

Musikgudstjänster & konserter

Varmt välkommen på våra musikgudstjänster & konserter.

Välkommen att fira gudstjänst.